🦠 Bij ons magazijn zijn tot op heden geen vertragingen opgetreden ivm coronaregelementen. Alle bestellingen worden zoals gebruikelijk binnen 4-5 werkdagen verzonden.

Privacy Policy

Per 8 juli 2020

MinoSlim en Semaya Media zijn merken/handelsnamen van Semaya Media B.V. Semaya Media B.V. is wat we bedoelen als we het over “we” of “wij” hebben.

 

Contactgegevens van Semaya Media B.V.

 

Semaya Media B.V.

Kvk: 68250541

USt.-IDNr.: NL857360942B01

Renbaanstraat 77, 

2586 EZ Den Haag 

Nederland (No return address)

[email protected]

 

Bij het leveren van producten en bij contact met klanten, verwerkt Semaya Media B.V. persoonsgegevens. Uw privacy is belangrijk voor Semaya Media B.V. Semaya Media B.V. houdt zich aan de wet inzake gegevensbescherming. Dit betekent dat uw persoonsgegevens bij ons veilig zijn en wij deze altijd correct gebruiken. In deze privacy policy leggen we uit wat we doen met persoonsgegevens die we van u ontvangen. Heeft u vragen of wilt u precies weten wat wij voor u bewaren, neem dan contact op met Semaya Media B.V.

 

Verwerkingsdoeleinden

Semaya Media B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

       •        het aanmaken van uw website account;

       •        het afnemen van een abonnement;

       •        het verwerken van een order;

       •        levering van uw bestelling;

       •        versturen van e-mails met aanbiedingen;

       •        verwerken van vragen via het contactformulier;

       •        verwerken van vragen aan de klantenservice.

 

1. Uw account

Tijdens het bestelproces moet u zich eerst registreren. U zult dan persoonlijke informatie moeten verstrekken. U ontvangt een gebruikersaccount waarin u kunt inloggen om gegevens te bekijken, wijzigen en / of verwijderen. We gebruiken uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres, factuuradres en betalingsgegevens. Deze gegevens hebben wij nodig in het kader van het contract dat wij met u sluiten. We slaan deze informatie op totdat u uw gebruikersaccount verwijdert, we slaan deze informatie ook op zodat u niet steeds alles opnieuw hoeft in te vullen en we indien nodig gemakkelijker contact met u kunnen opnemen. U kunt de informatie van uw account op elk moment wijzigen of u kunt zich afmelden voor uw account.

 

2. Abonnement afnemen

U kunt bij ons een abonnement nemen, waarbij wij uw persoonsgegevens gebruiken om de betaling te verwerken. Voor dit doel gebruiken we uw factuuradres, telefoonnummer, betalingsgegevens, e-mailadres, naam en adres en IP-adres.

Deze gegevens hebben wij nodig in het kader van het contract dat wij met u sluiten. We bewaren deze informatie tot twee jaar na beëindiging en zeven jaar daarna (wettelijke bewaarplicht).

 

3. Orderverwerking

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens voor een goede verwerking van de bestelling. Vervolgens kunnen wij uw persoonsgegevens doorgeven aan onze bezorgdienst om de bestelling bij u af te leveren. We ontvangen ook informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Voor dit doel gebruiken wij uw betalingsgegevens, naam en adres, IP-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. We zijn hier wettelijk toe verplicht. We bewaren deze informatie totdat uw bestelling is voltooid en zeven jaar later (wettelijke bewaarplicht).

 

6. Contactformulier

Via het contactformulier kunt u ons vragen stellen. Bij het gebruik van het contactformulier vragen wij uw klantgegevens (e-mailadres, telefoonnummer, naam, adres en klantnummer). We bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie, en tot maximaal zes maanden daarna. Zo hebben we de informatie bij de hand voor vervolgvragen. Het stelt ons ook in staat om onze klantenservice te trainen om nog beter te worden.

 

7. Klantenservice

Onze klantenservice is telefonisch en per e-mail bereikbaar. Om je snel te kunnen helpen met vragen, gebruiken we je gegevens en maken we aantekeningen die we bewaren. Handig als je weer contact met ons opneemt. Details van het gesprek en / of een e-mailuitwisseling met u worden geregistreerd. Op deze manier helpt u ons om onze diensten te analyseren en te verbeteren.

 

Onze dienstverleners

We werken samen met bepaalde bedrijven die uw persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Met uitzondering van de hierboven beschreven partners, zullen wij in geen geval uw persoonsgegevens doorgeven aan andere bedrijven of instellingen, tenzij wij hier wettelijk toe verplicht zijn (bijvoorbeeld op bevel van de politie bij een vermoeden van een misdrijf).

 

 

 

 

Cookies

De websites maken gebruik van cookies. We gebruiken functionele cookies. Functionele cookies zijn kleine bestanden die we gebruiken om de website veiliger en toegankelijker te maken. Wanneer je de website voor het eerst bezoekt, geven we een bericht weer met uitleg over cookies. Wij vragen uw toestemming voor het gebruik van deze cookies.

 

De beveiliging van persoonsgegevens

De beveiliging van persoonsgegevens is erg belangrijk voor ons.

Om uw privacy te beschermen, nemen we de volgende maatregelen:

Na ontvangst worden de gegevens opgeslagen in een apart, beschermd systeem - we nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen om de toegang tot de systemen waarin persoonlijke gegevens zijn opgeslagen te beschermen - we gebruiken beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL), die alle informatie tussen u en onze website beschermen wanneer uw persoonlijke gegevens worden ingevoerd.

 

Wijzigingen in deze privacy policy

We zullen deze gegevensbeschermingsverklaring indien nodig bijwerken. Let daarom altijd op bovenstaande datum en controleer regelmatig op nieuwe versies. We zullen ons best doen om wijzigingen afzonderlijk te plaatsen.

 

Inzage, wijziging en verwijdering van uw gegevens

Heeft u vragen of wilt u weten welke persoonsgegevens wij over u hebben opgeslagen, neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u ons verzoeken uw gegevens aan te passen of te verwijderen. Indien wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van uw toestemming, kunt u altijd uw toestemming intrekken, waarna wij de verwerking zullen stoppen.

Zorg ervoor dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we informatie van de juiste persoon corrigeren of verwijderen.

 

Een klacht indienen

Als u denkt dat wij u niet op de juiste manier helpen, heeft u het recht om een ​​klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Heeft u na het lezen van deze privacy policy nog vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via bovenstaande contactgegevens.

Even geduld aub ...